Női ruha webshop

ART DÍVA FASHION - Női ruha webáruház - Alkalmi ruha vagy hétköznapi ruha.. Női ruhák és női felsők webshop

Őszi divat 2017

2017.07.01.

Őszi divat színek idén igen figyelemfelkeltők. Lila, Halvány lila és a barnás lila; Halvány rózsaszín, Bordó, Skarlátpiros, narancsvörös, grenadin; khaki, olívazöld; rumos vajszín; tengerészkék; szürke.

A vörös szín sokszor megjelenik ősszel, figyelemfelkeltő árnyalata a Skarlátpiros. A narancsvörös és a grenadin színek is hódítók az idén. A szürke és az olívazöld is visszatérő szín. A tengerészkék igazán dögös választás és segít elrugaszkodni a feketétől. 

Minták még mindig hódítanak, csíkos, virágos vagy geometrikus.  A romantikus virág mintákat a hidegebb napokon sem kell nélkülözni.

Bársony anyag, lehet ruha vagy felső, trendi lesz 2017 telén.

Farmer, ami szinte mindig jelen van a divat világában.

Ha kell egy kis csillogás, akkor ezüst, fémes hatás garantált vele.

Bőr ruha vagy felső, dögös viselet. Pöttyös ruhák újra ősszel is. Csipke nem csak fehérneműként viselhető. 

divat 40 felettNői divat 40 felett? Divatos öltözködési tippek, 40 felett. Van amit viselhetünk és van amit nem. Mini szoknya, rövid crop top, mély dekoltázs, forrónadrág, csőtopra, fodrok, masnik, has pólók, pink pulóverek, figurás táskák, extra nagy kiegészítők, állat- és mesefigurák, feliratos pólók inkább a fiatalok kedvencei. Középkorú hölgyek a visszafogott eleganciát részesítik előnyben, térdig-érő ruhák és finom színek, kosztümök és sálak.

vissza