Női ruha webshop

ART DÍVA FASHION - Női ruha webáruház - Alkalmi ruha vagy hétköznapi ruha.. Női ruhák és női felsők webshop

Ruha rendelés online


Sok szeretettel köszöntjük Önöket az  ART DÍVA FASHION  minőségi ruha webáruház, nőies ruha webshop oldalán.

 

Divatos ruha webáruház fiataloknak és idősebbeknek.

WEBSHOP 

Minőségi női ruha webshop nőies ruhák tárházának  kínálata :

Minőségi elsődlegesen  magyar  női divat ruha, trendi ruhák, hétköznapi ruhák, bőrtáska, divattáska, rostbőr táska, molett női ruha webshop. Külföldi termékeinkből is a minőségre törekszünk.

Bizsukban is megtalálhatóak a trendi kiegészítők a nőies ruha webáruház üzletünkben, így egyszerre vásárolhatod meg ezeket a nőies ruha webshop rendszerünkben.

Folyamatos akciók: akciókkal kedveskedünk több terékünk esetében is, de ne késlekedj,  az akciós olcsóbb ruhák gyorsan elfogyhatnak vagy kikerülhetnek az adott akcióból. 

Fontos a  minőség  divat ruha téren, elsődlegesen egyedi  magyar  tervezésű nőies ruhák. Lényeges, hogy elégedettek legyenek nőies ruha webshop vásárlóink a ruha webáruház üzletünkkel, női ruha webshop rendszerünkkel, ezért egyedülálló választékkal igyekszünk minden vásárlónak eleget tenni a nőies ruha webshop oldalunkon és üzletünkben is.

 

  Az Art Díva Fashion  nőies Ruha Webshop oldalunkon megtalálja arra a bizonyos kérdésre a választ:

"Mit vegyek fel erre az alkalomra?"

Ha valami igazán különleges, egyedi ruhát szeretnél ruha webáruház keretein belül vásárolni, érdemes női ruha webshop üzletünkbe benézned.

Nőies ruha webáruház termékeinket külön raktárban tároljuk  csomagolás ukról, kezelésükről biztonsági  kamera   felvételek  készülnek, hogy biztosan ne legyen tévedés és elégedett női  ruha webshop vásárlónk legyen.

Az Art Díva Fashion Nőies ruhák, női ruha webáruház a legújabb divattrendeket alapul véve, elérhető áron kínál fiatalos női ruházatot. Nőies ruhák között női ruha, női pulóver, női felső, női nadrág, leggings - cicanadrág, női táska, kiegészítők, bizsu egyaránt megtalálhatóak. Női ruha webshopunk minden héten újdonságokkal bővül, a divat rajongók válogathatnak akciós női ruhák között. Az Art Díva Fashion nőies ruha webáruház elsődlegesen magyar női divat márkát kedvező áron értékesít online ruha üzletében. A női ruha webshop ban található női ruha kollekciónkat heti rendszerességgel igyekszünk frissíteni.

Minőségi ruha rendelés interneten: Otthonról kényelmesen vásároljon akciós, női ruhák, divat ruhák, táskák, nőies ruhák, bizsuk, divat ruha, molett ruhák kedvező árú kínálatunkból, online ruha webshop rendszerünkből, az Art Díva Fashion női ruha webáruház oldalunkon,  női ruha webshop rendszerben!  Az Art Díva Fashon női Ruha Webshop -ban több gyártó divat ruha termékét kínáljuk, ezáltal több stílusból válogathat.

Az Art Díva női Ruha webáruház áruházunkban elsődlegesen magyar tervezőktől és kivitelezőktől nőies ruha kollekciót. A minőségi nőies ruhák képviselnek bennünket egy eseményen, a nőies ruhák nem csak öltöztetnek divatot teremtenek, hogy visszatérő divat ruha webáruház vásárló légy.

Molett divat – kerekebb idomokkal rendelkezel? Nézz be molett divat ruha webshop üzletünkbe, rád is gondoltunk!

Válogasson nőies ruha kínálatunkból,  Női ruha webáruház tartalma az éppen aktuális szezonnak megfelelő, akciósan a régi darabok is megtalálhatóak. Új divat ruha kollekciót rendszeresen kínál az Art Díva női ruha webáruház.

Az Art Díva Fashion női Ruha webshop oldalunkon szereplő képek, adatok további felhasználásához nem járulunk hozzá! 

Reméljük megtalálta a sok nőies ruha webáruház közül a kedvencét és visszatér a tavaszi és nyári divat ruha kollekciókhoz.

Alkalmi ruha is megtalálható az Art Díva Fashion női ruha webáruház oldalunkon, estélyi ruhák pedig az ünnepi időszakban megtalálhatóak női ruha webáruház oldalunkon!  Koktél ruha a különleges pillanatokra, ehhez kiváló minőségű alkalmi ruha szükséges! Esküvő vagy egy exkluzív party, fontos, hogy milyen alkalmi ruha tündököl rajtunk, gondolunk rád női ruha webáruház kínálatunkban. A csipke alkalmi ruha például ideális választás idén is, ezt sokszor megtalálod női ruha webshop kínálatunkban. Lehetünk visszafogottabbak is, egy biztos az elegáns alkalmi ruha örökké divatos lesz. Alkalmi ruha színei kiválasztásakor  igyekezzünk az alkalomhoz és a saját színeinkhez igazodni, női ruha webáruház oldalunkon erre is gondoltunk.

Női ruha webáruház és nőies ruha webshop - Art Díva Fashion női divat online olcsón - Női ruha webshop jó áron.

Üzlet és webshop:

Üzletünkben történő értékesítés miatt, a napközben üzletünben eladott termékeket, csak a nap végén vetjük össze a webáruház eladásaival, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról e-mailben értesítjük!

Csomagolás :

A futárnak mielőtt átadjuk a csomagot, lefotózzuk a tartalmát, a számlát mellé tesszük, elkerülve az esetleges reklamációt.

Csere lehetősége:

FONTOS! Az eredeti számlát kérjük minden esetben küldje vissza a termékkel! 

Lehetőség van az eredeti állapotú termékcseréjére is 14 naptári  napon belül. Amennyiben a megrendelt termék méretben nem jó,  a webáruházban még van megfelelő méret, akkor Ön eredeti állapotban visszahozza a terméket és mi kicseréljük. A szállítások díját a vevőnek kell állnia.

A visszaküldött termékek értékének levásárlására is van lehetőség. Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg Önnek, úgy lehetőség van a termékvisszaküldésére a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül. Kérjük, hogy a visszaküldött csomagban is jelezzék 1-2 sorban, hogy levásárlás miatt küldték vissza a terméket. 

Amennyiben a megrendelését visszaküldi és nem szeretne mást helyette ( elállás) , kérjük azt a vissza küldött csomagban jelezze felénk és adjon meg egy bankszámla számot, ahová visszautalhatjuk a termék árát.

Utánvétellel feladott csomagot nem veszünk át. A csere vagy levásárlás esetén felmerülő szállítási költségeket a Vevő viseli.

Javasoljuk a személyes vissza-hozatalt, számlával, ha a közelben laknak. 

Előre egyeztetett időpontban az üzletben is vissza tudja hozni a terméket.

06-30-3871010

Visszaigazolás:

A Szolgáltató a Vevőnek visszaigazolást küld a vásárlásról. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termékek nevét, árát, a választott fizetési módot, a szállítási költséget, a rendelés azonosítót, valamint a Fogyasztó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit. Ezeket kérjük nézze át, hiba esetén vegye fel a kapcsolatot velünk.

Köszönjük, hogy benézett az Art Díva Fashion nőies ruha webshop butikunkba!