Női ruha webshop

ART DÍVA FASHION - Női ruha webáruház - Alkalmi ruha vagy hétköznapi ruha.. Női ruhák és női felsők webshop

Szállítás

Házhoz szállítás

 

Az Art Díva Szépségszalon Kft. webshopja a megrendelt termékeket  futárszolgálat segítségével juttatja el a Önhöz Magyarország területén. Külföldre nem szállítunk.

Sikertelen kézbesítés esetén a Futárszolgálat az első sikertelen kiszállítást követően a futár még egyszer megkísérli a kiszállítást. Át nem vett csomag esetén a szállítási díjat a vevőnek kell kifizetnie.

Vásárlóink megrendeléseiket kérhetik otthonukba, munkahelyükre. Munkahelyre kért megrendeléskor a szállítás érdekében kérjük feltüntetni a cég  nevét, osztályt, szobaszámot.

Átlagos szállítási idő – a kiválasztott fizetési mód függvényében- a megrendelés napjától számított 1-3 munkanap.  Átutalásos fizetési mód esetén, a vételár beérkezésekor indul a kiszállítás.

Eddigi tapasztalatok szerint a legtöbb csomag a feladás másnapján a vevőnél volt.

Kézbesítéskor névvel, dátummal és aláírással kell igazolni hogy a csomagot átvette. Ha a csomagon bármilyen sérülést észlel, abban az esetben a futár a helyszínen felveszi a jegyzőkönyvet.

Szállítási költségek

Magyarország területén

Utánvét esetén 1.400 Ft.
Előre utalás esetén 890 Ft.

 

 

Ingyenes szállítás összeghatár felett

Utánvét esetén 20.001 Ft.- felett                         0  Ft.

Előre utalás esetén 15.001 Ft.- felett 

          0  Ft.

 

 

 

Szállítás díja

Rendelésnél feltüntetjük a szállítási költséget, ha módosul a rendelt áru állapota, értesítést küldünk az e-mail címére.

Utánvét: a futárnak fizetem ki a termékek árát

Előre utalás: átutalom a termékek árát, a futár ezt követően szállít. 

Amennyiben nem készpénzes fizetési módot választ a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Előre fizetés esetén átutaláskor a közleménybe, kérjük adja meg a megrendelés azonosítószámát és a nevét. Az utalást csak forintban áll módunkban elfogadni. Ha nem teljesíti 7 napon belül, rendelését töröljük. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke mi e-mail-ben értesítjük, hogy mikor tudjuk átadni a futárszolgálatnak a csomagot.

 

női ruha webáruház