Női ruha webshop

ART DÍVA FASHION - Női ruha webáruház - Alkalmi ruha vagy hétköznapi ruha.. Női ruhák és női felsők webshop

Webáruház üzemeltetője

Szolgáltató neve: Art Díva Szépségszalon Kft.
Szolgáltató email címe: ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu
Szolgáltató telefonszáma: 06-30-387-10-10
Szolgáltató címe: 2119 Pécel Szondy utca 2.
Illetékes, v. bejegyző cégbíróság megnevezése: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzék száma: 13-09-151739
Adószám: 23598555-1-13
Bankszámla szám: 12011739-01508853-00100009
Nemzetközi kód: HU09
Swift kód: UBRT HUHB
Engedélyező hatóság megnevezése: Pécel Város Önkormányzata
Engedélyező hatóság elérhetősége: 2119 Pécel, Kossuth tér 1. hivatal (kukac) pecel.hu 06 28 / 452 745
Engedély száma: 431/2015, Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-93756/2016.
Békéltető testület neve: Pest Megyei Békéltető Testület
Békéltető testület székhelye: Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240
Békéltető testület elérhetősége: Telefon: 06-1-269-0703

Általános szerződési feltételek

Webáruház üzemeltetője

Szolgáltató neve: Art Díva Szépségszalon Kft.
Szolgáltató email címe:

ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu

artszepsegszalon (kukac) gmail.com

Szolgáltató telefonszáma: 06303871010
Szolgáltató címe: 2119 Pécel, Szondy utca 2.
Illetékes, v. bejegyző cégbíróság megnevezése: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzék száma: 13-09-151739
Adószám: 23598555-1-13
Bankszámla szám: 12011739-01508853-00100009
Nemzetközi kód: HU09
Swift kód: UBRT HUHB
Engedélyező hatóság megnevezése: Pécel Város Önkormányzata
Engedélyező hatóság elérhetősége:

2119 Pécel, Kossuth tér 1.      hivatal (kukac) pecel.hu

06 28 / 452 745

Engedély száma: 431/2015, Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-93756/2016.
Békéltető testület neve: Pest Megyei Békéltető Testület
Békéltető testület székhelye:

Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240

 

Békéltető testület elérhetősége:

Telefon: 06-1-269-0703

Fax: 06-1-269-0703

E-mail: pmbekelteto ( kuka) pmkik.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

(ÁSZF)

 45/2014 (II.26) kormányrendelet szerinti információ átadás

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban:ÁSZF) tartalmazzák az Art Díva Szépségszalon Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Vállalkozás esetleg Eladó) által üzemeltetett www.artdivafashion.hu honlapon (a továbbiakban:Webáruház) keresztül Eladó és a vevő aki a webáruházból vásárol (a továbbiakban: Vevő) között Termék vonatkozásában létrejövő adásvételi szerződés(ek) (a továbbiakban: Szerződés) vonatkozásában Eladót és Vevőt (a továbbiakban:Felek) illető jogokat és kötelezettségeket, a Szerződés létrejöttének feltételeit, a szállítási és fizetési feltételeket, a határidőket, a szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit. Ezen dokumentum a 45/2014 (II.26) kormányrendelet szerinti tájékoztatásnak is minősül.

Általános szabályok

Az ÁSZF hatálya, megváltoztatása kapcsán teendők

Ezen ÁSZF hatálya kizárólag az Artdivafashion.hu Webáruház által értékesített Termékekre, valamint a Webáruházban elérhetővé tett információkra irányúl. Ezen ÁSZF rendelkezéseit, pontjait az Eladó a vonatkozó jogszabályok keretei között megváltoztathatja, így a Vevőnek az ÁSZF rendelkezéseit minden vásárlás előtt újra el kell fogadnia. A módosítás mindig a weboldalon történő megjelenéstől érvényes és a Webáruházban leadott rendelésre a leadás dátumakor érvényben lévő ÁSZF az irányadó.

Tájékoztatás a Szerződés formájáról

A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződéseknek, azokat Eladó nem iktatja. A szerződés létrejöttét az elektronikusan elmentett vásárlási adatok igazolják, amelyeket a Szolgáltató a számvitelre és adózásra vonatkozó jogszabályokban meghatározott határideig őriz. 

Az ÁSZF elfogadása

Vevő a Webáruház használata előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit, melyet az Art Díva Fashion Webáruházánkeresztül történő vásárlással - a "Rendelés jóváhagyása" gomb megnyomásával - Vevő elfogad, és az ÁSZF maradéktalanul az Eladó és a Vevő között létrejövő Szerződés részét képezi. Vevő elfogadja, hogy a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár.

A Szerződés nyelve

A jele ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nyelve a magyar nyelv.

Vonatkozó jogszabályok

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

·                  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

·                  2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

·                  2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről

·                  1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

·                  2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő

szolgáltatások egyes kérdéseiről;

·                  151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;

·                  19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és

jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

 

Termék tulajdonságok

A termékek tulajdonságait az áruk bemutató szövegében találja meg. A termékleírásokat, mérettáblázatot olvassa el vásárlás előtt.

Tulajdonjog fenntartása

A vételár teljes kifizetéséig a termék a Eladó tulajdonában marad. Ha a termék a vételár teljes kifizetését megelőzően mégis – bármely okból – a Vásárló birtokába kerül, felelősséggel tartozik a Eladó irányába mindazon károk tekintetében, amelyek megtérítésére senkit nem lehet kötelezni.

Képek

A feltüntetett képek vagy a nagykereskedés által lettek fotózva vagy az üzletben készültek, a webáruház nem vállal felelősséget kisebb képhibákért és színkülönbségekért. A modellt erősen megvilágított stúdióban fotózták így lehetnek kisebb színeltérések.

Árak

Áraink a rendelés pillanatában érvényes bruttó árak, ezeket a webáruházban a termékek mellett megtalálnak. Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget.  Ha a vételár 0 Ft abban az esetben az adott termék nem rendelhető. 

Készlet

Ha a webáruházban  hiba  vagy  hiányosság lép fel a termékeknél vagy  esetleg az  áraknál,  fenntartjuk  a  jogot  a  korrekcióra. Ha ez előfordul rendeléskor, a  hiba  felismerése  illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk  a  vevőt az új  adatokról. A vevő ezt követően még egyszer  megerősítheti  a  megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől. 

Szállítás

A megrendelt termékeket  futárcég kiszállítja Önnek. Csomagjaink szállítását futárszolgálat végzi. A szállítási árakról a szállítás menüpontban tájékozódhat.

Ha a megrendelt áru visszacserélésre kerül illetve a vevő a 14 napon belül eláll a vásárlástól úgy a szállítási költség a vevőt terheli. Utánvétellel feladott csomagot nem veszünk át. Ingyenes szállítás esetén ha a megrendelt áru visszacserélésre kerül illetve a vevő a 14 napon belül eláll a vásárlástól úgy a szállítási költség a vevőt terheli.

Megrendelések

Webáruházunk fenntartja magának azt a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendeléseket visszautasítsa részben vagy akár egészben. Ha erre sor kerül a leendő vevőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk, sikeres egyeztetést követően, a megrendelő email-ben megerősítést kap rendelése állapotáról!

Ha a teljesítés meghiúsul, akkor a termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg. Visszautalást csak magyarországi bankszámlára áll módjában teljesíteni az Art Díva Szépségszalon Kft. nek.

Megrendelés módosítása, törlése

A megrendelés leadásakor a rendszer a vásárló felé értesítést küld a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül szerződésnek, csak visszajelzés.
Ha a vásárlóhoz ez 24 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására írásos úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailt kap. További értesítést kap a szállítás várható idejéről.

A z  ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu   elérhetőségen keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására, mielőtt az kiküldésre kerülne. Ha a csomag a futárnak átadásra került és azt követően vonja vissza a megrendelését a leendő vevő, a tényleges futárköltséget meg kell térítenie az eladó felé.

A jelen Szabályzat visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

 


Böngészés a webáruházban


A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció.

A webáruházban a termékek között több módon is böngészhet:

 • ha ismeri a termék nevét közvetlenül rákereshet a KERESŐ dobozba beírva,
 • a webáruházban a termékek több kategóriába rendezve tallózhatóak.

A kitallózott termékeket rendezheti név (ABC) vagy ár szerinti sorrendbe. Webáruházunk működését az elektronikus kereskedelmi törvény (2001.évi CVIII.törvény) szabályozásának megfelelően mutatjuk be az alábbiakban.

 

Regisztráció a webáruházba


A regisztrációt fejlécben található „Regisztrálok”gombra kattintva tudja kezdeményezni. A regisztráció során meg kell adnia nevét, (szállítási) címét, telefonszámát és email címét. Az adatok a megrendelés teljesítéséhez szükségesek. A regisztrációt magyar nyelven tudja elvégezni, a webáruházban is magyar nyelven talál információkat a termékekről. A regisztráció során megadott adatok módosíthatóak, és törölhetőek a megrendelés elküldése előtt, utólag már nem. Ha mégis változtatni szeretne, vagy elírás történne, kérem, keresse a webáruház üzemeltetőjét.

A regisztráció elküldése után az email címére egy üzenet fog érkezni, amely tartalmazza hozzáférését a webáruházhoz. A "Art Díva Szépségszalon Kft." a fenti információkat az adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően használja fel.

 

Távszerződés

A szerződés tárgya a www.artdivafashion.hu webáruházban található összes árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak a(z) "Art Díva Szépségszalon Kft." e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a(z) "Art Díva Szépségszalon Kft." (2119 Pécel, Szondy utca 2.., Telefon: 06303871010, E-mail: ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu , Cégjegyzékszám: 13-09-151739, Adószám: 23598555-1-13.) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Amennyiben a Vevő a vásárlás során házhoz szállítást kért, a Szolgáltató köteles a kiválasztott fizetési módnak megfelelően - vagy utánvétellel, vagy a fizetést követően - a Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott terméke(ke)t az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni!

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A web áruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a "Art Díva Szépségszalon Kft." nem iktatja.

Vásárlás és megrendelés

A keresett és megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a kosárba, amely minden termék listaoldalán, és részletes termék adatlap oldalán megtalálható a termék mellett. 
A kosárba helyezett termékeket innen kitörölheti, illetve módosíthat a megrendelt termék mennyiségén. A kosár tartalmát bővítheti, amennyiben további termékeket kíván vásárolni, illetve be is fejezheti és leadhatja megrendelését a fejlécben található „Pénztárhoz” gombra, majd a rendelés összesítő oldalon a „Megrendelem” gombra kattintva. 

A rendelés összesítő oldalon lehetőség van a rendeléshez kapcsolódó információk megtekintésére, és módosítására, illetve a Szolgáltató részére a megrendeléssel kapcsolatos egyéb szöveges tartalmú üzenet küldésére.
 

Az alábbi módozatokat választhatja megrendelése során:

Szállítási módok:

Magyarországon belül

Előre utalás, vagy utánvét.

A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is.

A fizetés történhet:

- készpénzben (utánvéttel)
Készpénzes fizetésre utánvét formájában is van lehetőség. Ez esetben a szállítást végző futárnak kell az áru ellenértékét kifizetni.
 

- átutalással 

Amennyiben nem készpénzes fizetési módot választ a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Előre fizetés esetén átutaláskor a közleménybe, kérjük adja meg a megrendelés azonosítószámát és a nevét. Az utalást csak forintban áll módunkban elfogadni. Ha nem teljesíti 7 napon belül, rendelését töröljük. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke mi e-mail-ben értesítjük, hogy mikor tudjuk átadni a futárszolgálatnak a csomagot.

A leadott megrendelést követően rendszerünk először egy automata üzenetet küld a megrendelés elküldéséről, majd a hivatalos a megrendelés teljesítéséről szóló visszaigazolást is emailben küldjük el vásárlóink részére.

Az Ön által megrendelt termékeket  futárszolgálat szállítja ki Magyarország területére.

Belföldi és integrált csomagszállítás - a futárcég a feladó kérésének megfelelően elvégzi a csomagok felvételét a Megbízó által megjelölt helyen, és a csomagok kézbesítését, oly módon, hogy a felvételtől a kiszállításig mindvégig a felügyelete alatt marad. 
A küldemény és a küldeményekkel kapcsolatos információk a feladó által is nyomon követhetőek és a kézbesítés igazolása bármikor (elévülési időn belül) vissza keresheti.

A szolgáltatásban a sikertelen kézbesítést követi második kézbesítési kísérlet is benne van.
A feladó vagy a címzett rendelkezése alapján a csomag új címen,vagy az eredeti címen de más időpontban kerül kézbesítésre.
Amennyiben a csomagot a Futárszolgálat által meghatározott időkereten belül nem tudja átvenni,a futárszolgálat a küldeményt külön automatikusan visszakézbesíti részünkre.
Ez esetben a megrendelő köteles az eredeti futárdíjat + a visszaszállítás díját cégünknek megtéríteni!
Az elkeveredett futárszolgálati értesítő a megrendelő részéről futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi,az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk!

 

Reklamáció


Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja a Art Díva Szépségszalon Kft. -t terheli.
Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

 • telefonon: 06303871010
 • személyesen szóban, itt: 2119 Pécel, Szondy utca 2.
 • levélben: 2119 Pécel, Szondy utca 2.
 • vagy e-mailben:  ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu

A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve mikor szándékos rongálás gyanúja merül fel, a kérdéses termék a hatályos jogszabályoknak megfelelően vizsgálatra kerülhet sor, ahol szakvéleményt készítenek róla. A  további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.

 

Elállás

Visszaküldési szándék jelzése

Ha az elállási joggal kíván élni, akkor kérjük az elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozat haladéktalanul juttassa el hozzánk (ugyfelszolgalat@artdivafashion.hu e-mail címre, Ha lehetősége van rá, kérjük, hogy a bankszámlaszámát is tüntesd fel, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassuk Önnek. A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatnia hozzánk a terméket, saját költségén.  MINDEN ESETBEN kérünk, hogy előre, írásban jelezze visszaküldési szándékát. 

Kérjük, a ruhában található, címkét ne távolítsa el! 

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött ruha megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Önt terhelik, tehát a visszaküldés költségét Önnek kell kifizetnie.  Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kérjük, kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését kérhetjük Öntől!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. Hogy a visszaküldött termék sérült e , hordott e, vagy hiányos e.

A termék ugyanabban az állapotban kell lennie, ahogy azt megkapta.


A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. Kormány rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog

 • a termék átvételét követően,
 • vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően

8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a "Art Díva Szépségszalon Kft." köteles 14 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni.

A vásárlót a 45/2014. Kormány rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga határidőn belül, ez 14 naptári nap.

-A visszaküldendő terméket utánvétellel nem küldheti vissza, az utánvéttel feladott terméket cégünk nem veszi át! 

-Az elállási jog a fogyasztókat illeti meg, akik csak magánszemélyek vagyis természetes személyek.

-Az elállás joga nem a 14 napos használatot jelenti, így ha használja a terméket, az értékcsökkenést a cégünk levonja a termék árából.

 

VISSZATÉRÍTÉSI FELTÉTELEK, ha nem tetszik a termék:

A termék ugyanabban az állapotban kell lennie, ahogy azt megkapta.

 • Nem lehet sérült.
 • Nem viselhették.
 • Legyen rajta a ruha címke, ne távolítsa el.
 • Ne legyen illata, szaga, izzadság, füst, parfüm.
 • Ne legyen foltos, izzadsággátló vagy egyéb foltok
 • Tartalmazza a szállítási dokumentumokat.

 

A csomag beérkezésekor, ellenőrizni fogjuk, és visszatérítési kérelmét csak abban az esetben fogadjuk el, amennyiben a termék eleget tesz a fenti feltételeknek.

 

CSOMAGOLÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS

A csomag visszatérítéséhez érdemes követni az alábbiakat:

 • Használja a termék eredeti csomagolását, amiben szállították.
 • Győződjön meg rólal, hogy a csomagolásban megtalálhatóak az eredeti, szállítási dokumentumok (számla)
 • A  kereskedőhöz való visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. 

 

A fogyasztó Vevőt megillető elállási jog

A fogyasztóta 45/2014. Kormány rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga az ÁSZF ben meghatározott határidőn belül.

 

Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

A fogyasztó a 45/2014.  Kormány rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a jelen – és a honlapról is lemásolható- nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja az alábbi címre megküldéssel: Art Díva Szépségszalon Kft. 2119 Pécel, Szondy utca 2.

 

Nyilatkozat-minta elálláshoz

Címzett:

Art Díva Szépségszalon Kft.

2119 Pécel, Szondy utca 2.

     

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt

-----------------

A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát  a 45/2014. Kormány rendelet 21. §-ban meghatározott határidő lejárta előtt elküldi.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az Eladó a Vevő (fogyasztó) elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni. 

Az Eladó vállalkozás kötelezettségei a fogyasztó elállása esetén

Eladó visszatérítési kötelezettsége

Ha a fogyasztó a 45/2014.  Kormány rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

Eladó visszatérítési kötelezettségének módja

A 45/2014. (Kormány rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén a vállalkozás a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján a vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az Eladót felelősség nem terheli. A Fogyasztó részére visszafizetendő összegből Eladó jogosult az ésszerű adminisztrációs költségeket levonni, és megtartani.

Többletköltségek

Ha a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

Visszatartási jog

Termék adásvételére irányuló szerződés esetén a vállalkozás mindaddig visszatarthatja a termékek árát, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

A termék visszaszolgáltatása

Ha a fogyasztó a 45/2014.  Kormány rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek viselése

A fogyasztó viseli a termék visszaküldésének költségét. Portósan küldött csomagokat Eladó nem veszi át, azt minden esetben visszaküldi Vevőnek. Az árut a www.artdivafashion.hu postai címére (Art Díva Szépségszalon Kft. 2119 Pécel, szondy utca 2.) kell visszaküldeni postai úton.

Fogyasztó felelőssége az értékcsökkenésért

A visszaküldött csomag kinyitását és a benne található termékek megvizsgálását Eladó videó felvételen rögzíti. A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Eladó követeli Vevőtől a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését!


Iitt olvashat a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól.http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

Vásárlási feltételek

Böngészés a webáruházban

A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció.

A webáruházban a termékek között több módon is böngészhet:

 • ha ismeri a termék nevét közvetlenül rákereshet a KERESŐ dobozba beírva,
 • a webáruházban a termékek több kategóriába rendezve tallózhatóak.

A kitallózott termékeket rendezheti név (ABC) vagy ár szerinti sorrendbe. Webáruházunk működését az elektronikus kereskedelmi törvény (2001.évi CVIII.törvény) szabályozásának megfelelően mutatjuk be az alábbiakban.

Regisztráció a webáruházba

A regisztrációt fejlécben található „Regisztrálok”gombra kattintva tudja kezdeményezni. A regisztráció során meg kell adnia nevét, (szállítási) címét, telefonszámát és email címét. Az adatok a megrendelés teljesítéséhez szükségesek. A regisztrációt magyar nyelven tudja elvégezni, a webáruházban is magyar nyelven talál információkat a termékekről. A regisztráció során megadott adatok módosíthatóak, és törölhetőek a megrendelés elküldése előtt, utólag már nem. Ha mégis változtatni szeretne, vagy elírás történne, kérem, keresse a webáruház üzemeltetőjét.

A regisztráció elküldése után az email címére egy üzenet fog érkezni, amely tartalmazza hozzáférését a webáruházhoz. A "Art Díva Szépségszalon Kft." a fenti információkat az adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően használja fel.

Az áru megrendelésére egy egyszerű regisztráció elvégzését követően nyílik lehetőség, ezt a regisztrációt a webáruház fejlécében a „Regisztrálok” linkre kattintva tudja kezdeményezni.

Távszerződés

A szerződés tárgya a www.artdivafashion.hu web áruházban található összes árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak a(z) "Art Díva Szépségszalon Kft." e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a(z) "Art Díva Szépségszalon Kft." (2119 Pécel Szondy utca 2.., Telefon: 06-30-387-10-10, E-mail: ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu, Cégjegyzékszám: 13-09-151739, Adószám: 23598555-1-13.) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:


Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A web áruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a "Art Díva Szépségszalon Kft." nem iktatja.

Vásárlás és megrendelés

A keresett és megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a kosárba, amely minden termék listaoldalán, és részletes termék adatlap oldalán megtalálható a termék mellett.
A kosárba helyezett termékeket innen kitörölheti, illetve módosíthat a megrendelt termék mennyiségén. A kosár tartalmát bővítheti, amennyiben további termékeket kíván vásárolni, illetve be is fejezheti és leadhatja megrendelését a fejlécben található „Pénztárhoz” gombra, majd a rendelés összesítő oldalon a „Megrendelem” gombra kattintva.

A rendelés összesítő oldalon lehetőség van a rendeléshez kapcsolódó információk megtekintésére, és módosítására, illetve a Szolgáltató részére a megrendeléssel kapcsolatos egyéb szöveges tartalmú üzenet küldésére.

A webáruházban feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A megrendeléshez bejelentkezés szükséges. Ha ez eddig nem történt meg, a megrendelés elküldése előtt be kell jelentkeznie a fejlécben található „Belépés” gombra kattintva. Ezen felületen tudja nyomon követni megrendelése státuszát.

Az alábbi módozatokat választhatja megrendelése során:

Szállítási módok:

- egyedi kiszállítás

      Előre utalás esetén 15001 Ft.-felett: 0 Ft
      Utánvét esetén 20001 Ft.-felett: 0 Ft
      Előre utalás esetén 15.000 Ft.- alatt: 890 Ft
      Utánvét esetén 20.000 Ft.- alatt: 1 400 Ft

A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is.

A fizetés történhet:

- készpénzben (utánvéttel, vagy helyszíni kifizetéssel)
Készpénzes fizetésre utánvét formájában is van lehetőség. Ezesetben a szállítást végző futárnak kell az áru ellenértékét kifizetni.
- átutalással

Amennyiben nem készpénzes fizetési módot választ a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

A leadott megrendelést követően rendszerünk először egy automata üzenetet küld a megrendelés elküldéséről, majd a hivatalos a megrendelés teljesítéséről szóló visszaigazolást is emailben küldjük el vásárlóink részére.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja a Art Díva Szépségszalon Kft. -t terheli.
Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

 • telefonon: 06-30-387-10-10
 • személyesen szóban, itt: 2119 Pécel Szondy utca 2.
 • levélben: 2119 Pécel Szondy utca 2.
 • vagy e-mailben: ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu


Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog

 • a termék átvételét követően,
 • vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően

8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a "Art Díva Szépségszalon Kft." köteles visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni.

Az elállás történhet:

 • telefonon: 06-30-387-10-10
 • személyesen szóban, itt: 2119 Pécel Szondy utca 2.
 • levélben: 2119 Pécel Szondy utca 2.
 • vagy e-mailben: ugyfelszolgalat(kukac)artdivafashion.hu

Fenntartjuk a jogot az akciók estleges előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére, módosítására. 
Valamennyi módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor Webáruház online felületén megtalálható.
A Webáruház fenntartja az árváltoztatás jogát. Rajtunk kívülálló nyomdai, vagy technikai hibáért felelősséget nem vállalunk.

Tárhelyszolgáltató

A www.artdivafashion.hu webáruház az Oleander Informatikai Kft. szerverén fut.

Tárhelyszolgáltató: Oleander Informatikai Kft.
Tárhelyszolgáltató email címe: iroda@honlap.hu
Tárhelyszolgáltató címe: 3525, Miskolc, Széchenyi u. 22. 2/5.
Tárhelyszolgáltató adószáma: 23082445-2-05

Kellemes vásárlást kívánunk webáruházunkban!

Vásárlási feltétel letölthető változata:

Vásárlási feltételek